Localfans.fi - eläköön paikalliset fanit!

Missiona maalata lähiöt, kylät ja pitäjät paikallisilla väreillä

Kolme fudisfaijaa Helsingin Puistolasta tuumasi kerran kylän ravitsemusliikkeessä, ettei paikallisen seuran fanituotteita näy katukuvassa. Juniorit ja seniorit talsivat kaduilla FC Barcelonan tai korkeintaan Huuhkajien pelipaidoissa, mutta meidän jengin värejä ei näy kuin nappulaliigan peleissä.

Jotain olisi tehtävä.

Siinä kun iltaa istuttiin ja fiksummiksi tultiin, todettiin, että meidän kylä on nasta paikka ja täällä on hyvä meininki. Miksipä katukuvassa ei voisi näkyä myös oman kylän fanirekvisiittaa?

Siitä se ajatus sitten lähti!

Seuraavana päivänä tartuttiin jo tuumasta toimeen. Todettiin että, paikalliset fanituotteet pitää saada verkkoon, jotta ne ovat kaikkien ulottuvilla mahdollisimman helposti.

Kyllähän niitä Real Madridin fanituotteita verkosta löytää, mutta pienseurojen asusteet ovat vain harrastajien tai pienten piirien ulottuvilla.

Puistolasta, Poriin ja sieltä Kittilään! Meidän missiona on maalata lähiöt, kylät ja pitäjät paikallisilla väreillä. Tehdään se yhdessä!

Olipa kyseessä urheiluseura, yhdistys tai mikä tahansa paikallinen fanituksen kohde - on aika tunnustaa oman kylän värejä!

Localfans.fi mahdollistaa oman jengin ilmeellä tai paikallisella designilla t-paidat, hupparit, lippikset, pipot, mukit, sadetakit ja kaikkea siltä väliltä.

Tässä muutamia paikallisia fanituotteita:

PuiU

Puistola

Helsinki Ringette

ETSINTÄKUULUTUS

Liity mukaan tai ilmianna mitä fanituotteita haluaisit pitää ylläsi. Me hoidamme loput! Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake