Sopimusehdot

Sopimusosapuolet

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita koskeva kauppasopimus syntyy tilaajan ja Local Fans Oy:n välille. Local Fans Oy:n Y-tunnus on 3211942-8, ja postiosoite Kalkkivuorentie 2 G 13, 00770 Helsinki.

 

Sopimuksen syntyminen

Tilaajan tekemä tilaus on sitova Local Fans Oy:lle osoitettu tarjous. Sitova sopimus tilaajan ja Local Fans Oy:n välille syntyy, kun tilaaja saa Local Fans Oy:n lähettämän erillisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.Tuotteiden selvät hintavirheet ja lähetyskustannukset

Local Fans Oy pidättää oikeuden hintamuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. 

Tuotteiden hinta on niille tilaushetkellä verkkosivulla ja tilausvahvistuksessa ilmoitettu hinta, joka sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron osuuden.

Jos tuotteelle on verkkokaupassa ilmoitettu teknisen tai inhimillisen virheen vuoksi selvästi virheellinen hinta, (merkittävästi ja selvästi poikkeava hinta tuotteen oikeasta hinnoittelusta) pätevää kauppasopimusta ei katsota syntyneen. Local Fans Oy:lla on tällöin oikeus olla toimittamatta tuotteita ja kauppasopimus ei ole pätevä.

Local Fans Oy:lla on oikeus veloittaa tuotteiden toimituskustannukset asiakkaalle sivustolla erikseen ilmoitettujen hintojen mukaan. Toimitushinnasto ja ehdot löytyvät osoitteesta: https://localfans.fi/pages/toimitus

Toimitusalueena on koko Manner-Suomi. Pakettitoimitukset myös Suomenlinnaan. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomen osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Toimitamme Ahvenanmaalle tai ulkomaille toimitusten suhteen sovittava erikseen asiakaspalvelu@localfans.fi. Jos tilaus on tehty muualle, pätevää kauppasopimusta ei katsota syntyneen, ja Local Fans Oy:lla on oikeus olla toimittamatta tilattua tuotetta vaikka tilaaja olisi saanut tilausvahvistuksen.


Tilausten maksutapa

Tilaukset maksetaan verkkopankissa, maksu- tai luottokortilla, MobilePay, Pivo tai Siirto -mobiilimaksutavoilla, sekä Jouston tai Collectorin luotto ja lasku -maksutavoilla. Localfans.fi maksupalveluiden kumppanina toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) joka on osa Nets-perhettä. 


Peruuttamisoikeus

Local Fans Oy tarjoaa kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin 14 päivän palautusoikeuden. 

Tilaajan on määrä ottaa yhteys asiakaspalvelu@localfans.fi aina ennen palauttamista. 

Palautukset tulee lähettää postitse osoitteeseen Kalkkivuorentie 2 G 13, 00770 Helsinki.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, alkuperäiskuntoisia ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka on palautettu huolellisesti pakattuina. Palautettujen tuotteiden myyntikelpoisuus tarkistetaan.

Jos palautettu tuote ei täytä myyntikelpoisuutta, kyseisen tuotteen veloitusta ei hyvitetä.

Tilaajan on palautettava tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Jos tavaraa ei voida palauttaa normaalina posti-, SmartPost- tai MyPack pakettina, vastaa tilaaja tuotteen palautuskustannuksista.

Riski asiakaspalautuslähetyksen katoamisesta tai vahingoittumisesta palautuskuljetuksen aikana on tilaajalla.


Viallinen tuote ja tuotereklamaatiot

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen, rikkoutunut tai vaurioitunut, on tästä viipymättä ilmoitettava asiakaspalvelu@localfans.fi. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 7 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Virheen seuraamukset määräytyvät kuluttajansuojalain ja kauppalain mukaisesti. 

 

Tilattujen tuotteiden toimittaminen

Local Fans Oy toimittaa tilauksilla olevat tuotteet tuotekohtaisen, kullekin tuotteelle erikseen ilmoitetun toimitusajan sisällä siitä, kun se on lähettänyt tilausvahvistuksen. 

Jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla, Local Fans Oy ilmoittaa asiakkaalle siitä kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä hetkestä, kun asiakas on tehnyt tilauksensa. Jos tilaaja haluaa perua kaupat, palautetaan asiakkaan maksamat suoritukset viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty.


Lainvalinta ja oikeuspaikka

Kuluttajakaupassa kuluttajan ja Local Fans Oy:n välillä sovelletaan verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja Suomen kuluttajansuojalakia, sekä toissijaisesti kauppalakia ja muuta Suomen lainsäädäntöä. 

Mahdollisessa riitatilanteessa kuluttajalla on oikeus pyytää asiassaan Kuluttajariitalautakunnan ratkaisuositusta. 

Henkilötietojen käsittely

Rekisterinpitäjä Local Fans Oy käsittelee henkilötietoja verkkokaupassa perustuen ostosopimukseen asiakkaan kanssa. Tästä tietosuojaselosteeseen.