Tietoa meistä

Paikallista fanikulttuuria rakentamassa

100% kotimainen Local Fans Oy syntyi rakkaudesta omaa seuraa kohtaan. Paikallisessa urheiluseurassa Puistolan Urheilijoissa oli jo pidemmän aikaa ollut kysyntää fanituotteille, mutta resurssien ja ajanpuutteen vuoksi omaa fanituotekauppaa ei vielä ollut.

Nyt on.

Yhdessä Puistolan Urheilijoiden kanssa, muutama fudisfaija tarttui tuumasta toimeen ja localfans.fi avattiin alkusyksystä 2021.

Meidän missio

Meidän missiona on maalata lähiöt, kylät ja pitäjät paikallisilla väreillä. Olipa kyseessä sitten urheiluseuran, yhdistyksen tai kaupungin värit, haluamme edesauttaa paikallisen fanikulttuurin luomisessa mahdollistamalla tuotteiden ostaminen helposti ja luotettavasti verkosta.

Aloitimme fanitalkoot jo omassa kylässä Puistolassa. Onkin ollut ilo huomata katukuvassa yhä enemmän paikallisia logoja ja värejä.

Mutta tämä on vasta alkua. Paikallista fanituksen ilosanomaa tulemme levittämään rajoista riippumatta!

localfans

Fanitus helpommaksi!

Tarjoamalla paikallisten fanituotteiden verkkokaupan haluamme madaltaa fanituksen kynnystä. Tehdä siitä helpompaa.

#1 On melko tyypillistä, että seurojen tai yhdistysten fanituotteita saa käsiinsä jos vaikuttaa itse tai jos joku perheenjäsenistä on mukana toiminnassa. Me haluamme tehdä fanittamisesta helppoa ihan kaikille.

#2 Katukuvassa vilisee FC Barcelona, Manchester United tai korkeintaan Huuhkajien fanirekvisiittaa. Me haluamme tuoda katukuvaan paikallisten pienseurojen väriä.

#3 Useasti pienemmissä ja vähän suuremmissakin seuroissa tehdään kerran tai kaksi vuodessa kimppatilauksia paikallisiin urheiluliikkeisiin. Me haluamme mahdollistaa mutkattoman, luotettavan ja kellonympäri vaihtoehdon tehdä ostoksia, juuri silloin kun sinulle sopii.

Localfans.fi fanituotteet

Meiltä saat seuran, yhdistyksen tai kaupungin väreissä ja ilmeellä varustettuja t-paitoja, huppareita, lippiksiä, pipoja, huiveja, juomapulloja, mukeja, pientarvikkeita ja kaikkea siltä väliltä.

Kasvatamme valikoimaamme fanien tarpeiden mukaisesti. Olemmekin aina kiitollisia jos saamme kanssafaneilta tuotepyyntöjä ja vinkkejä mitä valikoimistamme tulisi löytyä.

Katso tämänhetkinen valikoimamme